Lägrets första heldag!

Hej bloggen! Idag så är de Thea och Tova som sköter bloggandet. Dagen började väldigt bra, vi fick värdens goaste frukost buffé på Åhusgården. Efter de så hade vi lektion med Charlotta och då lärde vi oss om de 5 Förbunden och de 10 budorden som vi gjorde en rapp av, för att lära oss den snabbar och komma ihåg de. Efter lektionen så cyklade vi och några andra badade o de va inte så varmt som vi trodde. Efter de så hade vi 1 timmes ”chill” och efter de så åt vi den godaste panerade fisken vi har ätit i hela våra liv. Efter lunchen hade vi aktivitet som va att spela fotboll och de va jättekul. (Jag och Tova va bäst) . Nu har vi inte tid att skriva mer för nu kommer Amanda. Hoppas ni gillade vårt blogginlägg, för vi ÄLSKADE att skriva det o dela med oss till er om vad vi gör, Godnatt!