Julafton!!

Hej! Idag så är det Annie och Leontine som bloggar (och torkar alla bord i matsalen, jobbiiigt)

Idag har varit en händelserik och rolig dag. Allt började med att ledarna väckte oss med julmusik på högsta volym. När vi alla var i ordning för att starta dagen så hade vi en morgonbön (återigen med jultema då det tydligen är jul om exakt ett halvår) efter det, en god frukost.

När frukosten var undandukad så hade vi en lektion om den heliga anden med Anna. Efter det väntade en spännande aktivitet med gamla klassiska lekar så som Dunkgömme och Femton.
Vid lunchtid efter en timmes lek så satt vi utomhus i det soliga vädret och åt. De serverade fiskgratäng med potatis. När alla hade ätit upp så var det äntligen fritid! Vi hade ett uppdag att lösa under fritiden också om man ville. Vi fick nämligen ett meddelande om att ännu en bokstav till Wi-Fi lösenordet till gården fanns gömd någonstans på marken, skriven med kottar. Vi två och Louise hittade boksaven efter en stund. Några gick under dessa timmar och spelade volleyboll, köpte glass, cyklade och gjorde sig i ordning. Nästa sak på schemat var nämligen fotografering inför konfirmationen. Vi fotades och bytte sedan om till vanliga kläder, och drog ut på en tipspromenad som Anna fixat. Den handlade om Jesus liv. Efter det middag som följdes av den dagliga Siestan (vilostunden som vi ääälskar)
När vi vilat upp oss så lekte vi fler lekar, julklappsleken och en lek när man skulle springa runt en hink med vatten. Sedan efter det kvällsfika och andakt som vanligt. Dagen avslutades med en kramring. Tack för oss! /Leontine och Annie