Mellokväll!!

Tjena bloggen, Lotta och Ester här! Idag vaknade vi av att Jonas vår präst  kom och knackade på vår dörr och sa godmorgon. Efter att ägnat 20 min åt att försöka ta sig upp ur sängen gick vi till kyrksalen och hade morgonandakt. Morgonen fortsatte med god frukost och lektioner med vår ledare Anna. Vi pratade om kyrkans uppdrag att sprida kristendomen men även de fyra B:na (Bibeln, bönen, brödragemenskap och brödbrytelsen). När lektionen slutade så bytte vi kläder och delades upp i två lag för att spela spökboll på grusplanen. När vi efter det hade ätit lunch så hade vi fritid och då åkte majoriteten av oss till stranden och tog vara på det sjukt fina vädret. Vi hade sedan lektion igen och sedan var det mat. Efter middagen så hade vi en efterlängtad siestatimme och sedan var det dags för kvällsaktiviteten och gissa vad det var? Melodifestivalen! Vi delades upp i grupper och förberedde koreografier som vi skulle framträda framför de andra samt en jury. Det var såååå kul! Vi avslutade dagen med en kort andakt och sedan kramrunda. Puss o godnatt