Kvällsaktivitet på stranden!

Tjena bloggen!!

Idag är det Alice Å och Engla som ska blogga och torka borden i vår matsal. Vi väcktes idag av Anna som spelade en morgonlåt för oss (på Spotify). Efter att vi hade gått upp ur sängarna och klätt på oss var det som vanligt dags för morgonbön. Idag leddes den av en av våra faddrar Arvid. Frukosten serverades efter morgonbönen o som alltid var den jättegod!

När frukosten var slut hade vi en halvtimme på oss att städa våra rum innan lektionen skulle börja. Lektionen idag handlade om de två sakramenten; Dop och nattvard. Det var väldigt intressant att lyssna på, särskilt eftersom vissa konfirmander ska döpa sig nu på söndag.

Efter lunch hade vi som vanligt två timmar fritid. Då cyklade de flesta ner till vår sandstrand. Där blev det både bad och sol. Vattnet var kallare än igår men fortfarande varmt. När fritiden var slut var det dags för lektion/workshop. Då jobbade vi med vår redovisning som vi ska visa upp på konfirmationsdagen, mer säger vi inte.

Sedan åt vi kvällsmat, det blev pasta, chili con carne, foccacia bröd och en fräsch sallad. Vi hade siesta som vanligt efter kvällsmaten i en timme. Gamla konfirmander från förra året kom och hälsade på. Med dem gick vi ner till stranden. Där hade vi en aktivitet att i grupper bygga en kulbana. För vårat lag (Alice o Englas lag) gick det sämst:(( Men vi var glada ändå.När vi alla kom tillbaka till gården fick vi kvällsfika.Nu sitter vi och ska spela maffia och sedan ska vi sova…skoja vi ska vara vakna läääänge till. Nu säger vi hejdå för vi har annat att göra. Byebye