Gospel!

Tja tja bloggen! Guess whos back, back again. De är Thea o Tova. The TT.  Hoppas att ni alla har haft en bra dag för det har vi haft. Dagen började med morgonbön som vanligt. Efter det var det en kort lektion då vi fick höra om hur våra faddrar blev kristna. Sen hade vi aktivitet och då gjorde vi någon konstig lek som ingen fattade så vi gav upp. Sen körde vi dunkgömme o de va jätte kul( thea o tova va bäst). Efter de så åt vi fisk med potatis och sås. Efter lunchen hade vi fritid, och vissa personer gick till stranden och andra vill sticka till fantastiska ICA! När fritiden va slut så hade vi en magisk bra tjej från Stockholm som hette Evelina. Och med hjälp av henne så sjöng vi GOSPEL som var JÄTTEROLIGT. Och de va inte en ända människa i hela kyrksalen som inte hade ett leende på läpparna då. Hon lärde oss fyra sånger som både va enkla o väldigt svåra. Shit nu kommer ledarna dom tar min mobil. Aaa hjälp aja godnatt hade❤❤