Föräldrarna på besök!

Tjenare bloggen, Lollo och Carro här ännu en gång! Idag var en dag fylld med aktiviteter, allt från att skriva brev till att spela brännboll. Det var även besöksdag då flera familjer kom och hälsade på. Man känner sig sannerligen tömd på energi, men vi fick många (fler) fina minnen.

Att träffa föräldrarna igen fick flera av oss att komma ihåg livet utanför vår lilla bubbla. Där vi går i skola, gör läxor, tränar i olika föreningar, myser (och tjafsar) med våra familjer och tar oss igenom dagarna på våra egna sätt. Vi är ledsna över att lägret närmar sitt slut, men jag tror vi alla längtar efter att få sova i våra egna rum, i våran egen egen säng. Kom ihåg allt det roliga vi haft här, under de tider då allt verkar mörkt. Då man kanske misslyckas på ett prov eller helt enkelt är med om något dåligt. Minns de lugna andakterna, de peppande fotbollsmatcherna, alla olika lekar och de udda men roliga bordsbönerna innan maten. Ta med glädjen härifrån och sprid den även när du kommer hem, till folket omkring dig. Detta låter väldigt sliskigt, jag vet, men om man sprider glädje får man det tillbaka också.

Då den dagen kommer när du är i mörkret så kommer andra kunna ge tillbaka glädjen du en gång gav till dem. Det blir en cirkel av ljus och glädje.

Hejdå!