SVERIGE FEST… eller?

Igår hade vi vår första heldag här på Åsljunga. Vi började med att vakna upp och äta frukost. Efter frukosten hämtade alla sina biblar, anteckningsblock och pennor. Vi hade lektion i halvklass, ena timmen med Simon och andra timmen med Carl. Vi hade mest introduktion för vad vi ska göra på lägret, vi fick även en bok, ”konfirmandboken”. Sen efter lunchen var det full rulle igång. Vissa cyklade till Gotteboet och köpte godis, medans andra badade och paddlade kanot. Vi hade även turen att bara en cykel gick sönder… Sen till dagens höjdpunkt för många.. *trummvirvel* FOTBOLLS VM TJOHOOO. Nästan alla laddade upp med att klä sig i gult och blått, från topp till tå (verkligen topp till tå). Eftersom alla inte var lika intresserade så var några i källaren och spelade spel. Trots att det inte gick så bra för Sverige höll vi humöret uppe eftersom det var mat strax efter. Efter maten hade vi såkallad ”shhh-time”. Det innebär att man ska ta det lugnt på sina rum i en timme med låg volym. Kvällsaktiviteten var att vi spelade jeopardy. Det var en spännande omgång med allt från -800 till 7000 poäng. Sedan var det kvällsfika och vi avslutade dagen med att lämna in mobilerna innan andakten.

Jonna Bengtsson, Linnea Bjérle