En rolig dag!

Igår var det en mycket händelserik dag. Vi hade som vanligt lektion på förmiddagen, igår var vi i helklass med Charlotta och lektionen handlade om förbund mellan Gud och människorna. Det var väldigt kul, för när man svarade rätt på en fråga fick man godis som belöning.

Senare på dagen tränade konfirmanderna tillsammans med ledarna och faddrarna i ett träningspass som Louise höll i. Då gjorde vi rörelser till musik som blev som en dans. Det var väldigt kul.

Efter kvällsmaten och Shh-tajm hade vi en till gemensam aktivitet. Det var en lek som kallades för generalen och Spionen. Kortfattat gick leken ut på att man var i två lag. I lagen fanns det en general och en spion. Spionens uppgift var att ta det andra lagets general, och då vann man.

På kvällen hade vi andakt och därefter gick vi och la oss, för att sova och vakna upp till en ny spännande dag.

Lisa Blum, Axel Aspeby