BigBaddaBoom

Tjenare bloggen!

Fredagen den 13 började som vanligt. Inne hos Killarna som verkade helt oberörda av gårdagens barnkalas, tjejerna var däremot lite mer svårväckta. Där räckte det inte med EN sång så Simon satt kvar i korridoren i nästan 20 minuter och sjöng psalmer. Efter den trevliga väckningen och en god frukost var det dags för  spännande lektioner. Först med Charlotta om den Helige anden och efter det kom prästen från söndagens gudstjänst (Jonatan Janerheim) och pratade om Mission. Efter det åt vi lunch och hade fritid. Då var det dags för dagens aktivitet som var att förbereda för gudstjänsten som vi själva ska hålla på söndag. Efter lite kvällsmat och en avslappnadnde schh-tajm var det dags för dagens stora händelse, BigBaddaBoom. Klockan 19 började ungdomar i alla åldrar strömma in på gården. Efter det körde vi en runda alternativ brännboll. Sen blev det ett svalkande dopp i sjön och kvällen avslutades med korvgrillning och trevligt mingel.

Miriam, Albin