Uppochnerdag

Det här kanske blir förvirrande att läsa, men hela dagen var upp och ner! Vi började med slutet och slutade med början. Vi vaknade av godnattsång och såg att alla ledare hade kläderna ut och in och bak och fram. Vi hade kvällsandakt och åt kvällsfika (frukost) som bestod av korv med bröd… inte så bra sätt att starta dagen på enligt mig. Dagen flöt på baklänges med kvällsaktivtet på förmiddagen, vilket var en variation av CTF. Vi hade fritid, redovisningsgrupper, sen lunch och förmiddagslektionerna var enda till kl 9 på kvällen Jag har nog inte varit så trött på någon annan lektion här. Till sist laddade vi upp med en frukost med både macka och fil och en morgonbön att starta dagen med. Jag tror dagen kommer vara ett kul minne att tänka på i efterhand men nu är min hjärna rätt så kaputt!

Tjena!

 

Malva, Sigrid