Lugn dag!

Hej, idag är det Elias R & Hanna R som är värdar och därmed fått uppgiften att skriva dagens blogginlägg

Gårdagen började med att Christoffer, vår fritidsledare väkte alla konfirmandrar med en grissmask som var ganska skrämmande. Sen fortsatte dagen med det vanliga, alltså morgonbön, frullebulle/frukost, lektion och lunch. Våra grymma ledare lät oss få extra fritid istället för planerad aktivitet. Vi fick också uppdraget att köppa julklappar till idag för det är 24 ”jul i”. Några konfirmander drog till netto i örkeljunga, några drog till gotteboet och andra tog saker från rummet som de ägde sedan innan. Efter det så drog en hel del konfirmandrar+ledare till hopptornet på andra sidan sjön. Efter den långa fritiden så var det dags för smågrupper sedan mat och shhhh-time. Sedan så var det dags för kvällsaktiviteten. Kvällsaktiviteten handlade om Jesus sista timmar på jorden inkluderat korsfästningen och begravningen. Vi blev ledda runt gården i blindo och blev utsatta för olika saker som jesus korsfästning och begravning. Efter det så hade vi en andakt med nattvard och sen var det kvällsfika och nattnitning

Sammfattat så var gårdagen väldigt chill på så sätt att det bara fanns en planerad aktivitet och man fick göra lite som man ville majoriteten av dagen. Den gick också väldigt snabbt i jämförelse med dem andra dagarna.

Mvh Hanna och Elias R, hejdå